Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Purjosipuli 1002g229kcal18.1g24g2g21g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Oliiviöljy 50g443kcal0g0g50.1g0g
Kasvisliemikuutio 55g168kcal5.2g7.4g12.9g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 2504g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 2003g2156kcal168.9g280.4g7g140.2g
Persilja 250g69kcal3.5g2.8g0.5g20g
Ruohosipuli 100g23kcal1.4g1.7g0.6g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12560g6427kcal407.4g672g147.8g380g
Valittu annoskoko6280g3213kcal203.7g336g73.9g190g
Annoskoko puolitettuna3140g1607kcal101.9g168g37g95g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910