Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3297g595kcal18.5g82.4g13.2g23.1g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio210g462kcal16.8g54.6g15.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1249g3497kcal237.3g0.4g274.8g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu25g225kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12560g9558kcal545.2g274.8g657.4g46.2g
Valittu annoskoko6280g4779kcal272.6g137.4g328.7g23.1g
Annoskoko puolitettuna3140g2389kcal136.3g68.7g164.4g11.6g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965