Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3377g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2252g736kcal14g125.2g4.5g57.4g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl34g304kcal0g0g33.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g34g41kcal0.8g2g3g0.5g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g450g540kcal14.4g20.3g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12564g3457kcal66g337.4g173.6g121.2g
Valittu annoskoko6282g1729kcal33g168.7g86.8g60.6g
Annoskoko puolitettuna3141g864kcal16.5g84.4g43.4g30.3g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011