Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss2003g1482kcal24g360.5g6g0g
Karjalanpaisti atria 700g1869g2991kcal355.1g0g172g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1041g312kcal10.4g41.7g4.2g2.1g
Kevytkerma534g641kcal17.1g24g53.4g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%534g454kcal7.5g23.5g37.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g107g262kcal11.7g5.3g21.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12576g12391kcal856.8g929.2g589.6g11g
Valittu annoskoko6288g6195kcal428.4g464.6g294.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna3144g3098kcal214.2g232.3g147.4g2.8g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920