Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g624g175kcal3.7g37.1g1.2g15.6g
Naudanliha keskiarvo 2400g3665kcal463.2g0g201.6g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1440g864kcal21.6g187.2g1.4g13g
Hapankaali (Rasilainen)1200g216kcal21.6g21.6g3.6g24g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Smetana72g281kcal1.5g1.6g30.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12576g10660kcal1035.6g541g478g121.6g
Valittu annoskoko6288g5330kcal517.8g270.5g239g60.8g
Annoskoko puolitettuna3144g2665kcal258.9g135.3g119.5g30.4g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032