Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1599g2654kcal303.8g0g159.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g1679g923kcal25.2g109.1g42g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g800g1359kcal20g48g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12576g10754kcal722.4g489.4g652.4g69.2g
Valittu annoskoko6288g5377kcal361.2g244.7g326.2g34.6g
Annoskoko puolitettuna3144g2689kcal180.6g122.4g163.1g17.3g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348