Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 961g153kcal20.2g2.9g3.2g14.4g
Parsakaali brokkoli 2882g1011kcal133.2g56.2g8.6g72.1g
Kookoskerma, kara961g2402kcal44.2g12.5g240.2g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23.1g1g8.2g
Kalaliemi (kake) (Maggi)192g480kcal11.5g80.7g11.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl216g1946kcal0g0g216.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g58g60kcal4.6g9.4g0.3g1.2g
Chili paprika punainen144g58kcal2.9g13g0g0g
Soijakastike 173g104kcal8.9g16.4g0.1g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 77g292kcal4.3g64.4g1.1g1.5g
Inkivääri, tuore, silputtu144g115kcal2.6g25.7g1.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12576g13499kcal477.2g608.6g966.8g200.6g
Valittu annoskoko6288g6749kcal238.6g304.3g483.4g100.3g
Annoskoko puolitettuna3144g3375kcal119.3g152.2g241.7g50.2g
Arvot/100g100g107kcal3.8g4.8g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276553