Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Porkkana 480g157kcal3g26.7g1g12.2g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)960g288kcal9.6g38.4g3.8g1.9g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 480g1063kcal84g0g81.6g0g
Basilika, tuore12g4.8kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12576g3816kcal215.4g300g174.8g44.4g
Valittu annoskoko6288g1908kcal107.7g150g87.4g22.2g
Annoskoko puolitettuna3144g954kcal53.9g75g43.7g11.1g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954