Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g1142g3995kcal148.4g719.1g37.7g101.6g
Sipuli (kuorittu)441g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 1602g3053kcal320.4g5.6g195.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1001g181kcal5.6g25g4g7g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti200g561kcal6.8g11.2g54.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)260g325kcal8.6g9.6g26g0g
Tomaattimurska 1602g471kcal9g84.9g3.2g30.4g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12576g18118kcal1009g1753g722.8g293g
Valittu annoskoko6288g9059kcal504.5g876.5g361.4g146.5g
Annoskoko puolitettuna3144g4530kcal252.3g438.3g180.7g73.3g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124