Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 300g68kcal1.7g10.3g0.9g4.2g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.9g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Väkiviinaetikka 19g6.2kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g124g483kcal0g121.3g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1259g1251kcal9.2g285.2g3.2g15.2g
Valittu annoskoko629g625kcal4.6g142.6g1.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna315g313kcal2.3g71.3g0.8g3.8g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126