Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g19g3.8kcal0g0.8g0g0g
Puna-ahven savustettu 33g37kcal5.5g0g1.6g0g
Soijakastike 9g5.7kcal0.5g0.9g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.6g11kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g118kcal12.8g4.4g5g0.4g
Valittu annoskoko63g59kcal6.4g2.2g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g29kcal3.2g1.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g93kcal10.1g3.5g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271