Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3.9g8.9kcal0.6g0g0.7g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g20g23kcal3.4g0.3g0.9g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 14g6kcal0.1g0.6g0g0g
Lanttu 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruusukaali 7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g90kcal8.8g4g3.2g1.2g
Valittu annoskoko63g45kcal4.4g2g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g23kcal2.2g1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g72kcal7g3.2g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959