Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)53g24kcal1.7g2.5g0.8g0g
Ohrasuurimo 9g29kcal0.7g5.7g0.2g0.7g
Kauralese 1.1g3.8kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g114kcal5.2g17.4g2.2g1.8g
Valittu annoskoko63g57kcal2.6g8.7g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g29kcal1.3g4.4g0.6g0.5g
Arvot/100g100g90kcal4.1g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993