Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g19g95kcal1.6g5.4g7.4g1.1g
Voi, 1 tl, 5 g13g95kcal0.1g0.1g10.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.6g5.2kcal0.4g0.2g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl16g55kcal0.3g0.5g5.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g542kcal8g13.4g50.2g2.2g
Valittu annoskoko63g271kcal4g6.7g25.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna32g136kcal2g3.4g12.6g0.6g
Arvot/100g100g431kcal6.4g10.7g39.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216347