Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 25g7kcal0.3g1.1g0g0.5g
Sianliha keskiarvo 19g41kcal3.4g0g3.1g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 9g37kcal0.2g0.2g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g189kcal8g3.6g15.4g1.6g
Valittu annoskoko63g94kcal4g1.8g7.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g47kcal2g0.9g3.9g0.4g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.9g12.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824