Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g22g24kcal5g0g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl4.4g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g142kcal15g1.4g8.2g1.6g
Valittu annoskoko63g71kcal7.5g0.7g4.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g36kcal3.8g0.4g2.1g0.4g
Arvot/100g100g112kcal11.9g1.1g6.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672