Pastakastike kapriksilla

Kuullota silputut sipulit pekonin kera.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää avuatumaan mustapippuria myllystä, oregano ja pyree.

Pyöräytä hetki.

Lisää murska, vesi ja lihaliemijauhe.

Keitä hetki.

Lisää juurekset, sokeri ja suola.

Kypsennä.

Tarkista mausteet, lisää kaprikset liemineen ja suurusta maizenalla tai ruskealla suurusteella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Eiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 15g47kcal3.9g0g3.5g0g
Pekoni rasvainen 1.8g6.9kcal0.2g0g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g1.1g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g18g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.4g0.8kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g6.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.6g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g145kcal9.2g7.4g8.6g0.4g
Valittu annoskoko63g73kcal4.6g3.7g4.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g36kcal2.3g1.9g2.2g0.1g
Arvot/100g100g115kcal7.3g5.9g6.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294385