Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto21g63kcal4.6g0g5.1g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Paprika punainen 14g4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Parsakaali pakaste Rainbow25g5.1kcal0.8g0.5g0g0.6g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g2.8g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g159kcal11.2g2.4g11.8g1.8g
Valittu annoskoko63g79kcal5.6g1.2g5.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g40kcal2.8g0.6g3g0.5g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235