Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita24g75kcal2.3g15.3g0.5g3.1g
Vehnäjauho, sunnuntai15g53kcal1.8g10.8g0.3g0.5g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 19g5.6kcal0.5g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g329kcal9.4g56.8g6.8g7.2g
Valittu annoskoko63g165kcal4.7g28.4g3.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna32g82kcal2.4g14.2g1.7g1.8g
Arvot/100g100g261kcal7.5g45.1g5.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760