Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g29g164kcal2.8g9.4g12g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g11g38kcal0.2g0.3g3.9g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g23g135kcal4.7g1.6g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g675kcal15.4g22.6g56.6g0g
Valittu annoskoko63g337kcal7.7g11.3g28.3g0g
Annoskoko puolitettuna32g169kcal3.9g5.7g14.2g0g
Arvot/100g100g536kcal12.2g18g45g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104