Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 5.5g3.5kcal0g0.7g0g0.2g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 12g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g4.8g18kcal1.5g2.8g0.1g0.1g
Grahamjauho 3.8g12kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Flora culinesse2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g132kcal4.4g17.4g4.2g2.4g
Valittu annoskoko63g66kcal2.2g8.7g2.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna32g33kcal1.1g4.4g1.1g0.6g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.8g3.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237