Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.2g0.4g1.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 4.7g33kcal0g0g3.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.3g7kcal0.5g0g0.5g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g19g9kcal0.6g0.7g0.5g0g
Ruohosipuli, tuore0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g325kcal9.6g44.4g11.2g2.2g
Valittu annoskoko63g163kcal4.8g22.2g5.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna32g81kcal2.4g11.1g2.8g0.6g
Arvot/100g100g258kcal7.6g35.2g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238