Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.9g3.1kcal0.4g0.3g0.1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g23g82kcal2.8g16.6g0.5g0.7g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g16g28kcal2.3g3.3g0.7g6.8g
Rypsiöljy rainbow3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g296kcal11g40.4g10.4g15g
Valittu annoskoko63g148kcal5.5g20.2g5.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna32g74kcal2.8g10.1g2.6g3.8g
Arvot/100g100g234kcal8.7g31.9g8.2g11.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330