Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali39g8.2kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Siirappi 2.3g7.1kcal0g1.7g0g0g
Riisi puuroutuva 1.7g5.7kcal0.1g1.3g0g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g121kcal6.8g9g6.4g1.8g
Valittu annoskoko63g61kcal3.4g4.5g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g30kcal1.7g2.3g1.6g0.5g
Arvot/100g100g96kcal5.4g7.1g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590