Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g5.2g17kcal0.9g2.4g0.4g0.9g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl26g91kcal3.6g16.6g0.8g1.4g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g5.2g16kcal0.9g2.8g0.2g0.7g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g257kcal10.8g43.6g3.8g6g
Valittu annoskoko63g128kcal5.4g21.8g1.9g3g
Annoskoko puolitettuna32g64kcal2.7g10.9g1g1.5g
Arvot/100g100g203kcal8.5g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910