Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g35g6kcal0.7g0.7g0.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g12g48kcal3.6g0.2g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g215kcal9.2g2.8g18.4g0g
Valittu annoskoko63g108kcal4.6g1.4g9.2g0g
Annoskoko puolitettuna32g54kcal2.3g0.7g4.6g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.2g14.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931