Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)21g8.5kcal0.4g1.8g0g0.3g
Ruokakerma, Pirkka 10%11g13kcal0.3g0.5g1.1g0g
Oivariini, 60 (100g)0.3g1.5kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 27g35kcal5.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g128kcal12.8g4.8g6.4g0.6g
Valittu annoskoko63g64kcal6.4g2.4g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g32kcal3.2g1.2g1.6g0.2g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796