Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu26g43kcal7.3g0g1.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa11g1.9kcal0g0.3g0.1g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ranskankerma Valio11g31kcal0.3g0.4g3.1g0g
Sinappi 0.9g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2.7g11kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g181kcal17.4g2.6g11.2g0.6g
Valittu annoskoko63g90kcal8.7g1.3g5.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g45kcal4.4g0.7g2.8g0.2g
Arvot/100g100g144kcal13.8g2.1g8.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412