Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Juuriselleri 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta17g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas4.2g12kcal0.8g0g0.9g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g66kcal2.6g8g2g1.6g
Valittu annoskoko63g33kcal1.3g4g1g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g17kcal0.7g2g0.5g0.4g
Arvot/100g100g53kcal2.1g6.3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390