BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu11g7.2kcal0.2g1.5g0g0.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g61kcal4g3.6g2.8g1.2g
Valittu annoskoko63g30kcal2g1.8g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g15kcal1g0.9g0.7g0.3g
Arvot/100g100g48kcal3.2g2.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583