ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu4.7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi19g26kcal3.8g0g1.1g0g
Amerikan pekoni 1viipale4g13kcal0.5g0g1.2g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g3.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Voi 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g5.9g8.6kcal0.2g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g130kcal10g10.4g5g0.6g
Valittu annoskoko63g65kcal5g5.2g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g33kcal2.5g2.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.2g3.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399