Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 8.8g27kcal1.6g4.3g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 10g21kcal1.7g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g97kcal6.6g8.6g3.4g1.8g
Valittu annoskoko64g48kcal3.3g4.3g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g24kcal1.7g2.2g0.9g0.5g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470