Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 33g28kcal6g0g0.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.2g1.4kcal0.1g0g0.5g0g
Rypsiöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)5.5g18kcal2g0g1g0g
Korppujauho 2.2g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Maitojauhe rasvaton 1.6g5.8kcal0.5g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g150kcal17.6g5g7g0.2g
Valittu annoskoko63g75kcal8.8g2.5g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g37kcal4.4g1.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g118kcal13.9g3.9g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171