Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g1.4g6.3kcal0g0g0.7g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g5.5g21kcal0g5.3g0g0g
Raparperi 26g8.8kcal0.2g1.4g0g0.4g
Culinesse (Flora), annos 10g6.8g31kcal0g0g3.5g0g
Sokeri 8.1g33kcal0g8.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.9g30kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g281kcal3.6g43g9.6g1.4g
Valittu annoskoko64g141kcal1.8g21.5g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g70kcal0.9g10.8g2.4g0.4g
Arvot/100g100g221kcal2.8g33.8g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570