Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 16g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 6.6g5kcal0.1g1g0g0.1g
Kevytkerma7.3g8.8kcal0.2g0.3g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g62kcal1g5g3.4g1.4g
Valittu annoskoko64g31kcal0.5g2.5g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g16kcal0.3g1.3g0.9g0.4g
Arvot/100g100g49kcal0.8g3.9g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943