Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 27g6.6kcal0.4g0.5g0.1g0.7g
Pekoni, paistettu 9g48kcal1.5g0g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g8.2g27kcal2.1g0g2.1g0.1g
Maito, Kevyt11g5kcal0.4g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g195kcal10.8g2g15.8g1.6g
Valittu annoskoko63g98kcal5.4g1g7.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g49kcal2.7g0.5g4g0.4g
Arvot/100g100g154kcal8.5g1.6g12.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018