Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g18g27kcal0.3g0.5g2.6g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kuha (Kela 1989), annos 100g18g17kcal3.3g0g0.4g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)8.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 8.7g6kcal1.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g120kcal10.2g3g7g0.4g
Valittu annoskoko63g60kcal5.1g1.5g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g30kcal2.6g0.8g1.8g0.1g
Arvot/100g100g94kcal8g2.4g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513