Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g31g84kcal5.2g0g7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g0.7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g17g61kcal2.4g11.1g0.5g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g304kcal15.8g24.2g15.2g2.6g
Valittu annoskoko63g152kcal7.9g12.1g7.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna32g76kcal4g6.1g3.8g0.7g
Arvot/100g100g240kcal12.5g19.1g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913