Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 8.3g30kcal0g0g3.3g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe4.2g15kcal0.2g3.4g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.1g6.9kcal0.5g0.9g0.4g0.2g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g8.3g25kcal0.8g5.1g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g323kcal6.4g52.6g9.8g3.4g
Valittu annoskoko64g161kcal3.2g26.3g4.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna32g81kcal1.6g13.2g2.5g0.9g
Arvot/100g100g254kcal5g41.4g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182