Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 10g17kcal0.8g0.2g1.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7kcal1.1g0.6g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi10g45kcal0.6g6g2.1g0.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton4g29kcal0g0g3.2g0g
Mangosose, Piltti13g7.5kcal0g1.9g0g0.1g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g1kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g314kcal6g26.4g20.6g0.8g
Valittu annoskoko64g157kcal3g13.2g10.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g78kcal1.5g6.6g5.2g0.2g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.8g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178199