Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 10g7.2kcal0.5g1g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g8.3g6.3kcal1.3g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g33kcal3.8g2.6g0.4g0.6g
Valittu annoskoko63g16kcal1.9g1.3g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g8kcal1g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g26kcal3g2.1g0.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234