Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Raparperi 11g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.7kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g49kcal0.2g11.4g0g0.4g
Valittu annoskoko64g25kcal0.1g5.7g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g12kcal0.1g2.9g0g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.2g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516