Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g24g14kcal0.4g3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Naudanpaisti 19g21kcal4.1g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g88kcal9.2g7g2.6g0.6g
Valittu annoskoko64g44kcal4.6g3.5g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g22kcal2.3g1.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393