Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Sipuli (käsittelemätön)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl5.2g6.7kcal0.7g0g0.4g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g38g64kcal7.5g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g199kcal19.4g1.4g12.8g0.2g
Valittu annoskoko64g100kcal9.7g0.7g6.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g50kcal4.9g0.4g3.2g0.1g
Arvot/100g100g157kcal15.3g1.1g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816