Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 24g87kcal1.9g18.9g0.1g0.4g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)13g17kcal1.3g0.4g1.2g0.1g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]13g16kcal1.6g0.3g0.9g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow13g13kcal0.9g0.4g0.9g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g264kcal11.4g40g6.2g1g
Valittu annoskoko64g132kcal5.7g20g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g66kcal2.9g10g1.6g0.3g
Arvot/100g100g208kcal9g31.4g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689