Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss18g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%14g16kcal0.4g0.4g1.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)12g39kcal1.4g7.7g0.3g0.8g
Tonnikala vedessä 14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g200kcal12.2g18g8.8g2.6g
Valittu annoskoko64g100kcal6.1g9g4.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna32g50kcal3.1g4.5g2.2g0.7g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.2g6.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047