Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl9g38kcal0g9.4g0g0g
Oivariini vähärasvainen3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai9g32kcal1.1g6.5g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini vähärasvainen1.4g7.7kcal0g0g0.8g0g
Perunajauho 1dl=70g0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g242kcal5.4g37.2g7.4g1g
Valittu annoskoko64g121kcal2.7g18.6g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g61kcal1.4g9.3g1.9g0.3g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624