Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g22g33kcal4.2g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka3.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.8g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g106kcal9g4.2g6g0.4g
Valittu annoskoko64g53kcal4.5g2.1g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g27kcal2.3g1.1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g83kcal7.1g3.3g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026