Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 23g6.8kcal0.2g1.1g0g0.5g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Creme bonjour 14% valkosipuli11g19kcal0.8g0.3g1.6g0g
Juusto, Arla Kadett 5%7.5g14kcal2.6g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g96kcal9g4.2g4.2g2.2g
Valittu annoskoko64g48kcal4.5g2.1g2.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna32g24kcal2.3g1.1g1.1g0.6g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697