Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 7.5g25kcal0.8g4.3g0.3g0.9g
Rusina 2.3g6.8kcal0.1g1.4g0g0.2g
Aprikoosi, kuivattu 1.9g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Auringonkukansiemen 1.9g11kcal0.4g0.2g0.9g0.1g
Mantelilastu (A la meira)1.4g8.4kcal0.3g0.1g0.8g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.9g3.3kcal0g0.8g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g0.9g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g123kcal3.4g16.6g4g2.8g
Valittu annoskoko64g61kcal1.7g8.3g2g1.4g
Annoskoko puolitettuna32g31kcal0.9g4.2g1g0.7g
Arvot/100g100g96kcal2.7g13g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997